14.10.2012

Esittelyssä...

kasvihuone.
Tässä muutama kuva, miltä Villa Garden näyttää. En osaa sen tarkemmin mitään rakennepiirustuksia tänne laittaa, mutta perustuksia varten vaihdettiin maata noin puolen metrin syvyydeltä ja kuoppa täytettiin styroksien jälkeen kivituhkalla. Ensimmäinen talvi nyt sitten näyttää elääkö maa ja kuinka vinossa Villa on keväällä.

Nämä kuvat on työn tuoksinnassa otettu kännykällä, mutta kylläpä näistä rakenteet tulee ilmi.
Valmiina kasvihuone näyttää tältä:
Kasvihuone ei ole vielä tälle syksylle aiheuttanut lisää puuhaa pihalla, mutta muuten on kyllä ollut kotipihan työleiriä: puutalkoot, trampoliinin kasausta, kukkapenkkien syyskunnostusta ja ihanana vastapainona grillausta naapureiden kanssa avotulella lauantai-iltana. Maistakaapa muuten lihapiirakkaa grillattuna, on hyvää! Sitten vaihdoimme naapurin kanssa uusimmat juorut kasvihuoneessa istuskellen, tietenkin... Tunnelmaa toivat kynttilät.

Siirsin tuossa elokuun loppupuolella ulkoa kasvihuoneeseen lobelioita ja nehän innostuivat kukkimaan uudelleen. Samaan aikaan sai paprikakin siirtyä kasvihuoneeseen ja sekin alkoi kukkimaan uudelleen. Nyt olen ottanut paprikan sisälle, mutta kukat tippuvat siitä aina vain pois. Olisikohan kirvoilla osuutta asiaan?
Miia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti