28.10.2012

Kransseja

Ennen ensilumen tuloa ehdin tekemään muutaman kranssin. Kaupungin miehet kävivät ystävällisesti kaatamassa takapihaltamme pajukon, joten sieltä sai paljon hyvää materiaalia. Kransseille saa nopeasti tehtyä pajusta pohjan, johon voi sitten laittaa mieleisiään koristeita. Itse löysin puolukan varpuja, joita sitten vain rautalangalla pajupohjaan kiinni.

Kivikkopenkissäni kasvaa sinilaakakatajaa, josta saa myös mainioita kranssin pohjia. Niistä toiseen pujottelin pihlajanmarjoista nauhan ja toiseen laitoin lyhtykoison kukat. Se pääsikin paraatipaikalle meidän ulko-oveen.
Viime syksynäkin innostuin ennen lumentuloa tekemään pajusta kransseja, sydämmiä, enkeleitä ja obeliskeja. Näistä tuotoksista pääsi naapuritkin nauttimaan joulutervehdyksen merkeissä.

Muuten viikonloppuni on mennyt tunnelmoidessa: lauantaina polttelin takassa tulta, jotta sain leivinuuniin yöksi lihapadan muhimaan, iltaisin olohuoneessa on palanut Party Liten ihanat valkoiset kynttilät. Vihdoinkin siis raaskin polttaa niitäkin...
Ensi viikko onkin remontintäyteinen, sillä tarkoitus on laittaa ekaluokkalaisemme huonetta uusiksi. Ei mikään helppo homma, sillä nuorella miehellä on nuita leluja ja Legoja kertynyt mahdoton määrä.

Miia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti